קצת על ד"ר אריאל זינגר...
מתמחה ברפואת שיניים לילדים (פדודונטיה) בבית חולים הדסה עין כרם באוניברסיטה העברית. נשוי לליאור ואבא של תמר. חובב כדורגל, ריצה, סרטים ומתגעגע לגלוש בסנובורד.

ד"ר הדר אריאל גינזר, רפואת שיניים לילדים (פדודונטיה)
ד”ר אריאל זינגר, מאמין כי רפואת שיניים טובה היא בראש ובראשונה רפואה מונעת. תזונה נכונה, שמירה על היגיינה אוראלית והדרכת ההורים והילדים – כל אלו מהווים את הבסיס לחיוך בריא.
ברפואת שיניים לילדים יש חשיבות עצומה לבניית חוויות חיוביות מגיל צעיר, מתוך מטרה למנוע פחדים וליצור אמון שילווה את הילד לאורך חייו. כמו כן, מאמין שכל ילד הוא יחיד ומיוחד, ולכן כל טיפול צריך להיות מותאם לו באופן אישי.
החוויה בטיפול חשובה לא פחות מהטיפול עצמו – יצירת אווירה נעימה, תחושת ביטחון ושיתוף פעולה בין הילד, ההורים והצוות הרפואי היא חלק בלתי נפרד מההצלחה.
ניסיון מקצועי:
ד"ר אריאל זינגר, בוגר בית הספר לרפואת שיניים באוניברסיטה העברית, קמפוס הדסה עין כרם.
בשנת 2022 התחיל התמחות ברפואת שיניים לילדים בבית הספר לרפואת שיניים באוניברסיטה העברית.
במסגרת ההתמחות ד"ר אריאל מטפל בשיטות לניהול התנהגות.
מטפל גם בילדים עם צרכים מיוחדים, ילדים בעלי מחלות רקע, ילדים עם חרדה דנטלית חמורה ומקרים של חבלות מורכבות המצריכים שיתוף פעולה עם התמחויות נוספות ברפואת שיניים.
בנוסף ,מדריך סטודנטים ברפואת שיניים.